Set vrtnog namještaja Windsor

999,00 € / kom

Set vrtnog namještaja Windsor

Šifra proizvoda: 8031770

999,00 € / kom


999,00

Dodaj u košaricu
Trebate pomoć? Nazovite:
Načini dostave i plaćanja - više informacija možete pronaći ovdje

Marka: BAUMAX

Šifra proizvoda: 8031770

Dostupnost:: Proizvod je dostupan

Vrijeme isporuke:: do 10 radnih dana

Dimenzije sofe:
77x82x174
Broj sjedećih mjesta:
4-5
Jastuci u setu:
da
Boja jastuka:
siva
Boja namještaja:
smeđa
Materijal ploče stola:
polywood
Materijal konstrukcije:
aluminij
Fotelja uključena u set:
da
Stolić uključen u set:
da

Set vrtnog namještaja Windsor spaja eleganciju, udobnost i izdržljivost. Sastoji od stolića za kavu s poliwood pločom, dvije fotelje i dvosjeda s debelim, udobnim jastucima. Namještaj ima okvir izrađen od aluminija koji je lagan, stabilan i otporan na koroziju. Nijanse smeđe su klasika kod vrtnog namještaja, a zahvaljujući tome, set će se uklopiti u svaki vrt ili terasu.
Stolić za kavu ima ploču od poliwooda koja imitira prirodno drvo, ali je izdržljivija i jednostavna za održavanje. Ploča stola ima pravokutni oblik i dovoljno površine za postavljanje pića, grickalica ili ukrasa. Ima četiri noge koje osiguravaju stabilnost i udobnost.
Fotelje i dvosjed opremljeni su debelim i udobnim jastucima koji osiguravaju udobnost i opuštanje. Jastuci su izrađeni od materijala ugodnog na dodir, a navlake se mogu skinuti i prati. Boja jastuka odgovara boji okvira, čineći skladnu cjelinu.
Set Windsor pristaje svakom vrtu, terasi ili balkonu, dajući mu stil i eleganciju. Namještaj se lako sastavlja i premješta, pa ga možete rasporediti kako god želite. Windsor set savršen je namještaj za ljude koji cijene visoku kvalitetu, udobnost i estetiku. Naručite Windsor set danas i uživajte u ljepoti i funkcionalnosti svog vrtnog namještaja.

Proizvodi iz te iste serije
Preporučeni proizvodi